Плетените елечета са любима част от гардероба ни през студените месеци. Те

...
Плетените елечета са любима част от гардероба ни през студените месеци. Те
Коментари Харесай

Как да носиш плетен елек този сезон, без да изглеждаш като баба ти

Плетените елечета са обичана част от гардероба ни през студените месеци. Те са топли, комфортни и ни дават идеалната опция нито да ни е прекомерно студено в някоя лека блузка или риза, нито да ни е прекомерно топло в някой пълен пуловер.

Ако към момента не сте разкрили чара на плетените елеци, това евентуално е по този начин, тъй като ви наподобяват малко демоде – като че ли сте се ровили в дрешника на баба ви. Съветваме ви да им дадете късмет. Те са по-стилни, в сравнение с си мислите, а да не приказваме, че са и извънредно практични. 

Идеален избор са за дамите, които обичат да носят облеклата си на пластове. Често носени върху бяла тениска или широка риза, те са като аксесоар, който също е функционален. Съчетават се идеално с дънки. Дори бихте могли да ги носите върху макси рокля с дълги ръкави, с цел да изострите силуета ѝ. 

Вижте в галерията ни няколко хрумвания за стилни визии с плетен елек: 
 Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти  Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти  Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти  Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР